Potraga za Matejom Perišem proširena na još tri grada, sada uključeno još više ljudi, pa i ministar Vulin

prije 1 sedmica 20

U potragu su uključeni i pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac. Pretražuje se obala Dunava, a radi se o području od 25 kilometara

Ukupno je 15. dan nakon nestanka 27-godišnjaka iz Splita. Istraga se i službeno proširila na tri nova grada, a za Matejem tragaju sve službe. U potragu se osobno uključio i ministar te ravnatelji policije i Žandarmerije.

Nakon dvije sedmice od nestanka Splićanina Mateja Periše u Beogradu - istraga je proširena na još tri grada - Smederevo, Požarevac i Pančevo.

U potragu su uključeni i pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac. Pretražuje se obala Dunava, a radi se o području od 25 kilometara, navode Novosti.

Riječ je o potezu od naselja Orešac pa nizvodno do ušća Velike Morave u Dunav. To je područje od 25 kilometara. Od Orešca na 1124 kilometru do ušća Morave na 1103 kilometru vodotoka.

Kako neslužbeno doznaje Kurir - Ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin zajedno sa ravnateljem beogradske policije Veselinom Milićem i ravnateljem ronilaca Žandarmerije na čamcu pretražuju rijeku Savu.

(DEPO PORTAL/mr)


Pročitajte cijeli članak