Podrška bh. filmu i dramskim serijama: Ministartsvo kuture i sporta KS raspisalo konkurs, saznajte uvjete...

prije 1 sedmica 16

Pravo prijave za dodjelu sredstava za sufinansiranje proizvodnje dugometražnog igranog, kratkog igranog i dokumentarnog filma, animiranog filma i razvoj dramskih serija imaju pravne osobe registrirane za obavljanje filmske i video djelatnosti sa sjedištem u Kantonu Sarajevo – producenti

Objavljen Javni poziv za predlaganje projekata za sufinansiranje proizvodnje dugometražnog igranog, kratkog igranog i dokumentarnog filma, animiranog filma, te razvoj dramskih serija

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo objavilo danas Javni poziv za predlaganje projekata za sufinansiranje proizvodnje dugometražnog igranog, kratkog igranog i dokumentarnog filma, animiranog filma, te razvoj dramskih serija iz sredstava ovog resornog ministarstva za 2021. godinu.


Tekst javnog poziva možete preuzeti na web stranici Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo ili putem ovog linka:


Pravo prijave za dodjelu sredstava za sufinansiranje proizvodnje dugometražnog igranog, kratkog igranog i dokumentarnog filma, animiranog filma i razvoj dramskih serija imaju pravne osobe registrirane za obavljanje filmske i video djelatnosti sa sjedištem u Kantonu Sarajevo – producenti.


Javni poziv će biti otvoren za podnošenje prijava do utorka, 5. oktobra 2021. godine, saopšteno je iz Službe za protokol i press KS.

(DEPO PORTAL/ad)


Pročitajte cijeli članak