Muzur najavio: Ovako bi trebao izgledati novi sportsko-rekreativni park na Ilidži

prije 3 dana 11

U velikom sportsko-rekreativnom parku, kakav je definitivno nedostajao našoj lokalnoj zajednici, mladi će moći uživati u terenima za kolektivne loptaške sportove, a kroz tri igrališta s mobilijarom ponudit će mjesto za dobru zabavu i igru najmlađim stanovnicima Ilidže, najavio je Muzur

Na tromeđi Butmira, Sokolović Kolonije i Ilidže Centar počeli su radovi na najvećem sportsko-rekreativnom parku na području općine Ilidža.

To je na svom Facebooku napisao načelnik Ilidže Nermin Muzur. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:


- U velikom sportsko-rekreativnom parku, kakav je definitivno nedostajao našoj lokalnoj zajednici, mladi će moći uživati u terenima za kolektivne loptaške sportove (rukomet, košarka, odbojka i mali fudbal), a kroz tri igrališta s mobilijarom ponudit će mjesto za dobru zabavu i igru najmlađim stanovnicima Ilidže.

Uz navedeno oko cijelog parka bit će uređena staza za trčanje, a bit će tu i dodatni prostor koji će se moći koristiti za treninge na otvorenom.


Kada smo krenuli u revitalizaciju Stojčevca nisu nas shvaćali ozbiljno, možda mnogi i sada slično razmišljaju, ali naša glavna vodilja je da Ilidžu mijenjamo nabolje - napisao je Muzur, te objavio nekoliko fotografija s gradilišta, kao i jednu koja pokazuje kako bi sportsko-rekreativni park trebao izgledati.

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook


Pročitajte cijeli članak