Ljutiti turista objavio video s plaže na Jadranu: Pogledajte, svojim plastičnim ležaljkama skoro je ušao u more!

prije 1 sedmica 26

Zanima me jel' ovo legalno i koji kreten im je dao dozvolu za ovo? Doslovno 75% plaže je zauzeto tim prljavim plastičnim ležaljkama koje nitko ne želi platiti - napisao je korisnik te na pitanje koliko naplaćuju ležaljku, odgovorio da je ležaljka 50 kuna bez i 70 kuna sa suncobranom


Mediji su ovih dana puni priča o prenatrpanim javnim plažama na kojima koncesionari krše svoja prava, previsokim cijenama najma ležaljki, pića i hrane.. E pa ova priča nažalost nimalo ne odskače od tih, samo je jedna razlika. Priča ovaj put nije iz Dalmacije već iz mjesta Selca u Primorsko-goranskoj županiji, piše Slobodna Dalmacija.


Korisnik Reddita objavio je video pod naslovom "Zauzimanje javne plaže privatnim ležaljkama koje se naplaćuju" u kojem je vidljivo kako su plastične ležaljke gotovo pa u moru.


- Trenutno sam na jedva zasluženom odmoru u Selcu i naspram prošle godine iznenadilo me koliko privatnih ležaljki je postavljeno na ovu malu plažu (Uvala slana). Ljudi doslovno moraju na betonu imati ručnike i ležati oko tih preskupih ležaljki i ne mogu biti na plaži ko normalni ljudi. Zanima me jel' ovo legalno i koji kreten im je dao dozvolu za ovo? Doslovno 75% plaže je zauzeto tim prljavim plastičnim ležaljkama koje nitko ne želi platiti - napisao je korisnik te na pitanje koliko naplaćuju ležaljku, odgovorio da je ležaljka 50 kuna bez i 70 kuna sa suncobranom.

Uslijedila je rasprava o pravima koncesionara te cijenama najma, a nekolicina je predložila nekoliko rješenja.


"Upikiraš mjesto gdje je prazna ležaljka, sklopiš je i odložiš sa strane… namjestiš svoj ručnik i to je to" - predložio je jedan korisnik Reddita, a drugi je savjetovao da zove komunalce i/ili policiju ako komunalci ne reagiraju.


Dok se trajala rasprava na društvenoj mreži otkriveno je kako je neka starija gospođa s plaže nazvala redare. Na žalost nismo saznali kako je ova priča završila, ali nadamo se da se bahatim koncesionarima iz ove priče ipak stalo u kraj.

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook


Pročitajte cijeli članak